Laboratoire du Haut-Ségala Jojobaöljy

Laboratoire du Haut-Ségala Jojobaöljy

Hinta
24,00 €
Saatavuus
Varastossa

Jojobaöljy on nestemäinen vaha, joka on uutettu luonnonvaraisen pähkinäpensaan (“wild hazel”) siemenistä. Tämä “villipähkinä” kasvaa Meksikossa ja Arizonan aavikolla. Intiaanit käyttävät tätä öljyä kosteuttamaan ja suojaamaan ihoaan. Jojobaöljy tasapainottaa talineritystä ja sopii siksi sekä kuivalle että rasvoittuvalle iholle. Sen pH on erittäin lähellä ihmisen talia, joten se on myös hyvin siedetty ja aiheuttaa harvemmin herkkyysreaktioita.

Tuo hiuksiin kiiltoa ja kuohkeutta ennen shampoopesua levitettynä. Kylpyveteen tiputeltuna tekee ihosta silkkisen pehmeän.

Ihotyypit: kuiva, kaikki ihotyypit, normaali iho, herkkä iho

Luonnollinen tuoksu ja väri.

INCI: SIMMONDSIA CHINENSIS OIL*.

*luomuviljelty ainesosa.